Torcida napravila haos u Portugaliji VIDEO

Izvor: B92, 10.Avg.2022, 08:20

"Torcida" napravila haos u Portugaliji VIDEO

Navijači Hajduka iz Splita napravili su potpuni haos u Portugaliji uoči revanša 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Vitorije Gimaraeš.

Pre šest dana na "Poljudu" bio je krcat stadion, ali su pred revanš sve to pokvarili i pokazali pravo lice.

Huligani iz navijačke grupe "Torcida" ludovali su po gradu Gimaraešu, bacali baklje, stolice, flaše, pa i stolove po ugostiteljskim objektima.

Navijači sa fantomkama su lomili sve pred sobom i izazvale >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << paniku među Portugalcima.

"Panika u Gimaraešu: desetine bežale s trga kako bi umakle ultrasima Hajduka. Hrvati, gotovo svi obučeni u crno i zamaskiranih lica izazvali su nered u centru grada zbog čega su lokalni stanovnici i turisti bežali iz kafića", pišu portugalski mediji.

Procenjuje se da je oko 150 hrvatskih navijača učestvovali u ovim incidentima.

Hajduk je u prvom meču slavio posle preokreta rezultatom 3:1, a revanš se igra u sredu od 18.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Torcida" napravila haos u Portugalu

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Avg.2022

Navijači Hajduka iz Splita napravili su potpuni haos u Portugaliji uoči revanša 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Vitorije Gimaraeš.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.