Torcida dovela ovce za Nadzorni odbor

Izvor: Sportal.rs, 17.Nov.2009, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Torcida" dovela ovce za Nadzorni odbor

To je, kažu, lista kandidata za Nadzorni odbor Hajduka koji je predložio jedan njihov mali deoničar. Ovce su mirno pasle ispod natpisa na kojima je stajalo "'Oš u Nadzorni odbor?" - Ovi naši kandidati imaju jednake kvalifikacije, iskustvo u sportu, te obrazovanje kao i oni koje je Kerum predložio - rekao je Žan Ojdanić, predsednik "Torcide" i dodao: - Ni oni neće ništa govoriti u Nadzornom odboru, samo će dizati ruke.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Torcida dovela ovce na "Poljud"

Izvor: B92, 17.Nov.2009

Navijači splitskog Hajduka doveli ovce, ispred Poljuda. Pet ovaca kandidati malog akcionara kluba za Nadzorni odbor kluba...Navijači splitskog Hajduka još jednom su na vrlo neobičan način (mnogi bi rekli i originalan) iskazali neslaganje sa čelnim ljudima splitskog kluba...Torcida je pred službeni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.