Top 5 - Start sezone u znaku LeBrona (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2019, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top 5 - Start sezone u znaku LeBrona (video)

Sinoć su odigrana prva dva meča u novoj NBA sezoni, a evo koji potezi su ih obeležili.

Nju Orleans Pelikansi su poraženi od Toronto Reptorsa, dok su u derbiju Los Anđelesa slavili Klipersi, više o ta dva susreta OVDE.

Izabrani su i potezi koji su obeležili premijerno veče nove takmičarske godine, tačnije njih pet.

Peto mesto pripalo je Džavejlu Mekgiju, u pitanju je jedno efektno zakucavanje, dok je na mestu broj četiri sjajan pas novog plejmejkera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Pelikansa Lonza Bola.

Treći najbolji potez prve večeri nove sezone izveo je Kavaj Lenard, ubacio je gradskom rivalu 30 poena i izveo veoma atraktivno zakucavanje.

LeBron Džejms je ukrao šou, u svojoj 34. godini izveo je dva sjajna poteza.

Na drugom mestu je karakteristična "chase down" blokada, dok je potez večeri bilo njegovo atraktivno zakucavanje u kontri.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EK - Partizanov dvojac obeležio četvrto kolo! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Okt.2019, 13:52

"Crno-beli" maksimalni, evo ko se ovoga puta istakao...Košarkaši Partizana su upisali i četvrti trijumf u EK ove sezone, slavili su i protiv Lokomotive Kubanj, najkvalitetnijeg rivala iz grupe...Duel sa ekipom iz Krasnodara su svojim atraktivnim potezima obeležili Rašon Tomas i Vilijam Mozli...Mozlijevo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.