Top 5 - Kelti su pravi hit (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top 5 - "Kelti" su pravi hit (video)

Sinoć samo tri meča na programu NBA lige, ali je kao i uvek bilo atraktivnih poteza.

Boston Seltiksi su nastavili nestvaran niz, upisali su i 13. pobedu zaredom, ovoga puta predvodio ih je Irving sa 25 poena.

Hjuston je iznenađujuće poražen od Toronta na svom parketu, odlične partije pružili su Lauri i DeRozan, dok je San Antonio produžio agoniju Dalas Maveriksa.

Na listi najboljih poteza sinoćnjih duela, u samom vrhu nalaze se igrači Seltiksa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Na drugom mestu je "vetrenjača" Džajlina Brauna, dok je prvo mesto pripalu trojcu "Kelta" Irving-Braun-Tejtum, odličan posao u odbrani Seltiksi su završili aktrativnim zakucavanjam, za koje je zaslužan bio novajlija.

Više o sinoćnjim duelima OVDE, u nastavu pogledajte pet najboljih poteza.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.