Toni Nakić novi član Cibone

Izvor: RTS, 05.Jun.2020, 11:57

Toni Nakić novi član Cibone

Mladi košarkaš Toni Nakić postao je član tima Cibone sa kojom je potpisao trogodišnji ugovor, saopštio je klub iz Zagreba.
Rođeni Šibenčanin Toni Nakić pre dolaska u Zagreb šest godina je nosio dres Šibenika, a Cibona je još od prošle godine želela njegov prelazak.

„Interes Cibone se pojavio još prošle godine i uistinu sam se nadao da ću doći ovde još prošlog leta. Imao sam >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << želju i ambiciju otići u jači klub i viši rang, tako da mi je ovaj dolazak nakon godinu dana još draži. Drago mi je da je Cibona pokazala veliku želju da me dovede, a sad ja imam jednaku želju da opravdam to! Nadam se borbi za trofeje i što većem broju ljudi u Draženovom domu!", izjavio je Nakić povodom svog transfera.
Hrvatski bek, koji ima 21 godinu, bio je jedan od nosilaca igre reprezentacije U20 Hrvatske koja je osvojila srebro na Evropskom prvenstvu.
Pozvan je i u prvu selekciju A reprezentacije za kvalifikacijske utakmice za Eurobasket 2021. godine.
Prošle sezone na utakmicama u timu Šibenika prosečno je beležio 15.7 poena, 3.9 skokova i 3.3 asistencije u prvenstvu Hrvatske.
 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Cibosi prave tim za novu sezonu, stigao i reprezentativac

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020

Bio je veoma zapažen prošle sezone...Mladi košarkaš Toni Nakić postao je član tima Cibone sa kojom je potpisao trogodišnji ugovor, saopštio je klub iz Zagreba...Rođeni Šibenčanin Toni Nakić pre dolaska u Zagreb šest godina je nosio dres Šibenika, a Cibona je još od prošle godine želela...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.