Toni Kros se penzioniše?

Izvor: B92, 28.Jun.2022, 23:28

Toni Kros se penzioniše?

Fudbaler Reala Toni Kros poručio je čelnicima kluba da će tokom leta sledeće godine doneti odluku da li će da produži ugovor sa aktuelnim evropskim šampionom.

Rukovodstvo Reala već mesecima pokušava da nagovori nemačkog fudbalera da produži ugovor sa madridskim klubom.

Španski sportski list "As" piše da je bivši nemački reprezentativac još jednom iznenadio predsednika Reala Florentina Pereza izjavom da nema motivaciju, pošto je osvojio sve što se moglo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osvojiti.

"As" dodaje da Kros navodno razmišlja da naredne godine okonča igračku karijeru.

"Kros je rekao čelnicima Reala da mu je potrebno vreme kako bi razmislio i da će tek na leto 2023. doneti konačnu odluku. Krosa ne zanima odlazak u neki drugi klub, iako mu ugovor sa Realom ističe u junu naredne godine", prenose španski mediji.

Kros (32) je u Real stigao 2014. godine iz Bajerna za 25 miliona evra, a sa madridskim klubom osvojio je 16 trofeja. On je od reprezentacije Nemačke oprostio prošle godine, a sa nacionalnim timom "pancera" trijumfovao je na SP 2014. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.