Tompkins postao kralj

Izvor: MVP.rs, 26.Avg.2015, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tompkins postao kralj

Krilni centar je potpisao ugovor sa šampionom Evrope.

Nakon veoma uspešnog debija u evropskoj košarci, Trej Tompkins (25, 208) je pronašao sjajan angažman. Amerikanac je potpisao jednogodišnji ugovor sa ekipom Real Madrida.

Tompkins je profesionalnu karijeru počeo u NBA ligi. Los Anđeles Klipersi su ga birali sa 37. pozicije na Draftu koji je održan 2011. godine. Proveo je dve sezone u timu iz El Eja, a potom u ekipi Nižnjeg Novgoroda započeo evropsku >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << karijeru. U dresu ruske ekipe beležio je prosečno 14.5 poena i 8.1 skokova na 23 meča Evrolige.

Kraljevi će odbranu titule u elitnom evropskom takmičenju početi iz A grupe, gde će im rivali biti: Fenerbahče, Bajern Minhen, Himki, Crvena zvezda Telekom i Strazbur.

(foto: Euroleage)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.