Tomović pobegao iz Firence!

Izvor: Sportske.net, 05.Sep.2017, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomović pobegao iz Firence!

Mnogo negativnih stvari, nije se puno dvoumio...

Nenad Tomović se preselio u Kjevo posle pet godina u Firenci. Kaže da je odmah pristao.



"Kada mi je menadžer rekao da postoji mogućnost odmah sam želeo da dođem. Ovo je pravo mesto da oživim karijeru. Pričao sam sa Ivanom Radovanovićem i on me dodatno uverio"
, kaže Srbin.

Šta nije valjalo u Fiorentini?



"Bilo je mnogo negativnih stvari, loša atmosfera, mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da sam dobro izabrao, pregovori su trajali par sati",
rekao je između ostalog Tomović aludirajući i na činjenicu da su navijači nezadovoljni nedostatkom ulaganja, odnosom vlasnika i mnogim drugim stvarima.

Za povremenog reprezentativca Srbije Kjevo je četvrti klub u Italiji, igrao je osim Fiorentine za Đenovu, bio na pozajmici u Lećeu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.