Tomislav Karadžić: Podrška selektoru za Matića

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Mar.2013, 01:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomislav Karadžić: Podrška selektoru za Matića

Na pitanje novinara šta misli o tome što selektor nije pozvao nekog od iskusnijih igrača za duel u Zagrebu, Žigića, Jovanovića, a odrekao se i Matića, Karadžić je dogovorio:
(FOTO: I. Milutinović)
– Nije moje da se u to mešam koga će selektor da zove, a koga ne, jer nisam stručan. Ipak, odgovoriću, gde je sad Žigić? Izuzetno ga poštujem, ali on igra svaku petu utakmicu. Što se tiče Nemanje Matića, zbog čega ga nema u reprezentaciji to bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << trebalo pitati njega i selektora. I za to Mihajlović ima podršku. Kod nekih prethodnih selektora pola igrača u jedan sat posle ponoći nije bila u sobama, nego su išli na splavove. Kod Mihajlovića toga nema. Ako Branislav Ivanović može da sedi na klupi protiv Makedonije, a potom da uđe u igru, bez pogovora, onda niko od tih mlađih igrača ne može da kaže: Ja ne igram i zato neću da dođem u reprezentaciju. E, onda i ne moraš da dođeš.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.