Tomićević i Moldovan šampioni Srbije

Izvor: Studio B, 12.Apr.2015, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomićević i Moldovan šampioni Srbije

Kajakaš Marko Tomićević osvojio je danas prvo mesto na Pojedinačnom prvenstvu Srbije u jednosedu na 5.000 metara, dok je u ženskoj konkurenciji šampionski naslov za 2015. godinu pripao Nikoli Moldovan.

Tomićević je na Adi Ciganliji do titule prvaka stigao pobedivši Milenka Zorića i Ervina Holperta, dok je prošlogodišnja najuspešnija sportistkinja Srbije, Nikolina Moldovan do prvog mesta došla uspred Sandre Polovine i Milane Trkulje.

Pobedama na Pojedinačnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << prvenstvu Srbije na 5.000 metara, Tomićević i Moldovan obezbedili su mesto u nacionalnom timu u toj disciplini za učešće na Evropskom prvenstvu, koje se održava se u češkim Račicama od 01. do 03. maja.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Nikolina Moldovan i Marko Tomićević šampioni Srbije

Izvor: Blic, 12.Apr.2015

Kajakaš Marko Tomićević osvojio je prvo mesto na Pojedinačnom prvenstvu Srbije u jednosedu na 5.000 metara, dok je u ženskoj konkurenciji šampionski naslov pripao Nikolini Moldovan...Tomićević je na Adi Ciganliji do titule prvaka stigao pobedivši Milenka Zorića i Ervina Holperta, dok je prošlogodišnja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.