Tomića ne zanimaju kalkulacije, ovo je poruka pred Andoru!

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomića ne zanimaju kalkulacije, ovo je poruka pred Andoru!

Trener Crvene zvezde mt:s rekao je pred put u Andoru da ekipa ide na pobedu i da neće voditi računa o koš razlici iz Beograda.

Košarkaši Crvene zvezde mt:s krenuli su nešto posle 10 časova čarterom iz Beograda do Đirone, odakle ih čeka još tri sata putovanja autobusom do konačnog odredišta.

Crveno-beli u utorak gostuju ekipi Andore u okviru 8. kola grupne faze Evrokupa, a duel sa učesnikom španske ACB lige imaće višestruki značaj za tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Milana Tomića koji je u prošlom kolu poražen od Monaka.

"Prva reakcija je bila protiv Mornara. Bila je dobra utakmica, značilo nam je dosta za samopouzdanje. Imamo dve utakmice na strani, Andora pa Partizan. Karakter ekipe se gradi na strani, a ne kod kuće", objasnio je trener Crvene zvezde.

Aktuelni šampion Srbije posle sedam mečeva zauzima drugo mesto na tabeli Grupe A, ali bi usled eventualnog poraza od Andore pao na tabeli i stavio na kocku plasman u Top 16.

"Biće teška utakmica, oni imaju učinak od četiri pobede i tri poraza u Evrokupu i moramo da odigramo kvalitetnu utakmicu da bismo pobedili", dodao je Tomić.

Prvu utakmicu sa Andorom crveno-beli su dobili sa šest poena razlike (85:79). Kako obe ekipe imaju skor 4-3 odnos u međusobnim mečevima mogao bi da ima veliki značaj.

"Idemo na pobedu, ne interesuje nas koš razlika iz Beograda", zaključio je strateg crveno-belih.

Utakmica osmog kola Grupe A između Andore i Crvene zvezde mt:s igra se u utorak, 20. novembra, sa početkom od 20 časova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRVENO-BELI OTPUTOVALI U ANDORU Tomić: Idemo na pobedu, ne interesuje nas koš razlika iz Beograda

Izvor: Kurir, 19.Nov.2018

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u Andoru gde će pokušati da prekinu mini seriju od dva poraza u Evrokupu i trijumfom naprave veliki korak prema plasmanu u drugu fazu.

Nastavak na Kurir...

Zvezda gradi karakter i put u Top 16 (20.00)

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2018, 10:54

Milan Tomić je poručio da se na gostovanjima izgrađuje karakter ekipe, ali će meč u Andori osim toga imati i veliki takmičarski značaj...Košarkaši Crvene zvezde mt:s otputovali su u ponedeljak ujutru za Đironu odakle su autobusom produžili do konačnog odredišta i mesta gde će večeras odmeriti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.