Tomić pred Valensiju: Moraću da ponovim...

Izvor: Mondo, 22.Jan.2019, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić pred Valensiju: Moraću da ponovim...

Zvezdin trener pred jako važan meč Evrokupa zahteva od svojih igrača isto što i uoči duela u Španiji.

Crvena zvezda mts dočekuje početak "drugog kruga" Top 16 faze Evrokupa sa skorom 1-2 i sa veoma važnom utakmicom pred sobom.

Ekipa Milana Tomića u sredu će u 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekati lidera Grupe G, perfektnu Valensiju (3-0), koja joj je prošle sedmice u "La Fonteti" nanela ubedljiv poraz.

Crveno-beli su >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Valensiji dobro počeli, pa prelako ostajali bez fokusa i odbrane. Protiv prvog favorita grupe, to su bili preveliki i nenadoknadivi propusti, a Tomić pred revanš smatra da takvi padovi ne bi smeli da se ponove.

"Još pre nekoliko dana najavio sam da idemo korak po korak i da bih bio prezadovoljan i pobedom od jednog poena razlike protiv Valensije. Španski tim, u to smo se još jednom uverili i u prvoj utakmici, je grupa košarkaša evroligaškog kvaliteta, koja kažnjava svaki prazan hod u igri, poput onog od par minuta u trećoj četvrtini u Valensiji".

"Zato ću morati da se ponovim i pred naš meč u Beogradu - samo čvrsta, angažovana igra, bez ikakvih padova koncentracije može da nam donese rezultat", objasnio je Tomić.

Crveno-beli su u ovoj sezoni Evrokupa drastično uspešniji pred svojim navijačima nego u gostima (u 'Pioniru' 5-1, na strani 2-5), a uoči jednog od najznačajnijih mečeva pozivaju navijače da im pruže podršku.

"Dodatni impuls i energija svakako bi bile pune tribine, jer svaki put kada smo igrali u punoj dvorani pred našim navijačima ekipa je reagovala sa dodatnom energijom na parketu. Moramo da budemo mudri, da ispravimo neke greške iz prve utakmice i dođemo do pobede koja bi nam omogućila da se borimo u grupi i da zavisimo od naše igre i naših rezultata", dodao je Zvezdin trener.

Parovi 4. kola Grupe G

u sredu

Zvezda - Valensija 19.00

Limož - Unikaha 20.30

Tabela: Valensija 3-0, Unikaha 2-1, Crvena zvezda mts 1-2, Limož 0-3.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.