Tomić pred Ulm: Početak izuzetno važan, Evrokup veoma jak

Izvor: B92, 01.Okt.2018, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić pred Ulm: Početak izuzetno važan, Evrokup veoma jak

Trener Crvene zvezde MIlan Tomić izjavio je da je izuzetno važno da ekipa na pravi način startuje u Evrokupu i zabeleži pobedu protiv nemačkog Ulma.

"Želimo da odigramo dobru utakmicu, u dobrom ritmu, jer je početak važan, posebno zbog činjenice da je Evrokup ove godine izuzetno jako i kvalitetno takmičenje sa puno dobrih timova. Naš prvi protivnik je ekipa koja je u vrhu nemačke košarke i koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napreduje u svakom segmentu. Zato je važno da odigramo kvalitetno, da naši navijači od kojih očekujemo da budu šesti igrač, budu zadovoljni na kraju i prikazanim i rezultatom", rekao je trener crveno-belih za klupski sajt.

Zvezdin košarkaš Ognjen Dobrić takođe očekuje dobar start ekipe na evropskoj sceni.

"Nalazimo se u vrlo kvalitetnoj grupi Evrokupa, sa dobrim timovima. Generalno Evrokup je ove godine izuzetno jako takmičenje sa dosta timova koji imaju i iskustvo igranja Evrolige i koji u ovu sezonu ulaze sa visokim ambicijama. Mi idemo utakmicu po utakmicu, želimo naravno dobar start i početak u ovom takmičenju. Očekujem da uz veliku podršku naših navijača odigramo dobru utakmicu", rekao je Dobrić.

Utakmica između Crvene zvezde i Ulma igra se u od 19 sati u dvorani Aleksandar Nikolić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.