Tomić ne traži alibi pred derbi ABA lige: Očekujem reakciju nakon poraza od Valensije

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2019, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić ne traži alibi pred derbi ABA lige: "Očekujem reakciju nakon poraza od Valensije"

U Zagrebu nas očekuje vrlo zanimljiv meč.

Crvena zvezda je otputovala je u Zagreb gde ih u subotu od 17 sati očekuje meč 17. kola ABA lige protiv Cedevite.

Trener "Crveno-belih" Milan Tomić neće moći da računa na Branka Lazića, Aleksu Radanova i Maika Cirbesa, ali veruje da ekipa i bez njih može da odreaguje nakon dramatičnog poraza u Valensiji u okviru Evrokupa.

"Ovo je svakako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << derbi utakmica, meč prvoplasirane i drugoplasirane ekipe na tabeli. Očekuje nas Cedevita koja svakako ima bolju hemiju i igra znatno bolje od našeg susreta u Laktašima, što i pokazuju kroz prethodne utakmice, posebno i ovu poslednju protiv Budućnosti u Podgorici. Mi, sa druge strane, treba da odreagujemo nakon poraza od Valensije."







"Želimo da odigramo dobro i da stignemo do dobrog rezultata, jer nas nakon toga već u utorak očekuje utakmica sa Limožom u Francuskoj, čime bi završili izuzetno tešku seriju januarskih mečeva. To nije opravdanje, uvek sam bio protiv takve vrste alibija, nastavljamo da radimo, da treniramo i želimo što pre ponovo na pobednički kolosek", istakao je Tomić

Košarkaš Zvezde Dušan Ristić smatra da je ekipa "arhivirala" poraz u poslednjem meču.

"Očekuje nas teška utakmica, protiv dobrog tima koji je značajno izmenio sastav od naših mečeva na Superkupu i  prvog ligaškog meča u Beogradu. Imaju kvalitet i ne predaju se ni u situacijama kada rezultatski zaostaju, što smo videli u nekoliko navrata upravo protiv najboljih timova u ABA ligi."







"Poraz protiv Valensije smo ostavili iza sebe, okrenuti smo ovoj utakmici u kojoj moramo da odigramo čvrsto, borbeno, bez padova koji su nas dovodili u situaciju da se vraćamo u utakmicu i jurimo rivala u pojedinim mečevima Evrokupa", smatra Ristić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tomić pred Cedevitu: Da odreagujemo posle Valensije

Izvor: RTS, 25.Jan.2019

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić, po dolasku u Zagreb pred meč protiv Cedevite, poručio je da očekuje pravu reakciju ekipe nakon tesnog poraza od Valensije u Evrokupu. . Crveno-beli su stigli u glavni grad Hrvatske...

Nastavak na RTS...

Nikolić: Pobeda kupuje mir

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jan.2019, 09:56

Dragan Nikolić, trener Igokee, istakao je da je subotnja utakmica sa FMP-om bitna, ali ne i presudna za završnicu ABA lige i borbu za opstanak. Pred duel 17. kola regionalne lige oba tima imaju po 22 boda, samo dva više od posljednjeplasirane ekipe.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.