Tomić debitovao stotkom, prednjačile novajlije

Izvor: Mondo, 29.Avg.2018, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić debitovao "stotkom", prednjačile novajlije

Ubedljiva pobeda Zvezde na startu priprema.

Era Milana Tomića na klupi KK Crvena zvezda mts počela je pobedom.

Šampion Srbije slavio je u prvoj pripremnoj utakmici "iza zatvorenih vrata" protiv novog nemačkog bundesligaša Krajlshajm Merlinsa, i to prilično ubedljivo, rezultatom 100:54 (24:15, 27:12, 19:13, 30:14).

Tomić je šansu pružio dvanaestorici igrača od kojih je Beron proveo najviše vremena na parketu (21 minut), dok se u strelce nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << upisao samo kapiten Lazić.

Prednjačio je Džo Reglend sa 13 poena i 5 skokova, po 11 su dodali Stratos Perperoglu i Bili Beron (5 asistencija), dok su dvocifreni bili i Muhamed Faje i Dušan Ristić koji su postigli po deset poena.

Povratnik Cirbes je imao 9 poena i 10 skokova, Kešelj i Simanić po 8, Dobrić 7, dok je Majkl Odžo imao 6.U strelce su se upisali još Radanov (4) i Čović (3).

Naredni meč Zvezda igra protiv Dinamika (2. septembar).

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.