Tomić: Ne plašim se izazova

Izvor: BKTV News, 14.Jul.2018, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Ne plašim se izazova

Novi strateg crveno-belih istakao najviše ambicije

Novi trener košarkasa Crvene zvezde Milan Tomić izjavio je da se ne plaši velikih izazova.

"Drago mi je sto sam danas ovde. Želeo bih da se zahvalim predsedniku Čovicu na poverenju. Nadam se da ćemo napraviti nešto veliko. Ono što ću pokušati kao trener da uradim jeste da igramo brzu, kvalitetnu i modernu košarku, za to će nam biti potrebno puno rada", rekao je Tomić na predstavljanju na Malom Kalemegdanu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
On je pozvao navijače da podrže ekipu u novoj sezoni.

"Izazova se ne plašim, da se plašim sedeo bih kod kuće", rekao je Tomić i najavio da će uskoro stići pojačanja.

Prvi čovek kluba Nebojša Čović pozeleo je novom treneru dobrodošlicu i puno uspeha.

"Tomić je dugogodišnji prijatelj kluba. Dobro znate i za odnos nasa dva kluba, Zvezde i Olimpijakosa. Želim novom treneru dobrodošlicu, svu sreću i puno uspeha".

Čović nije otkrio imena potencijalnih dolazaka, ali ni odlazaka, osim da Tejlor Ročesti ide.

"Ne bih sada da pričam ni o dolascima ni o odlascima. Jedino što mogu da vam kažem jeste da Ročestija nikako nećemo uspeti da zadržimo", zaključio je Čović.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.