Tomić: Da u sredu Pionir bude pun

Izvor: Mondo, 09.Dec.2018, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Da u sredu "Pionir" bude pun

Zvezdin trener odmah posle meča protiv Zadra posvetio pažnju narednoj utakmici - susretu odluke u Evrokupu.

Crvena zvezda mts bez problema je ostvarila 12. uzastopnu pobedu protiv Zadra.

Tim Milana Tomića uveo je meč u svoj ritam serijom lakih poena iz tranzicije, a onda je "načetog" protivnika dokusirio trojkama i koševima iz reketa, sabravši 25 timskih asistencija.

Šef struke crveno-belih kratko je analizirao meč na konferenciji za novinare. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Mislim da ne možemo da napravimo veliku analizu, jer smo odigrali stvarno dobro svih 40 minuta. Rezultat je na kraju i bio takav (97:70) zbog naših 29 poena u kontranapadu", rekao je Tomić.

Naredni meč nosiće mnogo veći značaj za crveno-bele. U sredu će u dvorani "Aleksandar Nikolić" gostovati Breša, a Tomićev tim imaće šansu da u toj utakmici "overi" plasman u Top 16 Evrokupa.

"Predstoji nam meč protiv Breše, da pokažemo još bolju igru i da dobijemo. Hvala navijačima koji su večeras došli, posle skoro mesec dana vratili smo se u Pionir i hvala im. Očekujem da će u sredu biti puna hala i da nas podrže, da dobijemo tu jako važnu utakmicu", dodao je Tomić.

Upitan za kratak nastup Ognjena Dobrića (10 minuta) i "nulu" u koloni za poene kraj njegovog imena, Tomić je ironičnim odgovorom stavio do znanja da ne želi da govori o njegovom učinku i roli. "Dobrić je bio najbolji na terenu", kratko je odgovorio uz osmeh.

Zvezdin trener objasnio je i zašto je njegov tim bio fokusiran od početka do kraja.

"Rekli smo i igračima da je Zadar tri utakmice dobio na strani - Partizan, Krka i Cibona. Protiv Cibone su odigrali stvrno perfektan meč, upoznali smo igrače s tim, bili su spremni i zato je izgledalo lako", dodao je Tomić.



Izvor: YouTube/ABA liga j.t.d.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.