Tomić: Čestitke igračima, nisam čovek za euforiju

Izvor: RTS, 17.Jun.2019, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Čestitke igračima, nisam čovek za euforiju

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić čestitao je svom timu na osvojenoj tituli.
"Čestitam igračima na dobroj utakmici. Partizan je vodio, ali verovali smo da možemo da dobijemo i završimo seriju. Imali smo dosta problema na poziciji pet. Dejan Davidovac je odigrao od pozicije jedan do pet. Svi su imali doprinos, a svi u klubu udela u uspesima. Cilj je bio da se osvoji ABA liga, osvojili smo to, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << evo i domaću ligu. Dobra sezona", rekao je Tomić na konferenciji za medije.

Tomić je govorio i o prekidu meča na početku poslednje četvrtine kada je počeo da prokišnjava krov.
"Nisu bili normalni uslovi za igru. Prokišnjavao je krov. Moralo smo da igramo. Ključno je bilo da su igrači verovali, nismo pali psihički. Teško je izdržati ovakve utakmice, svaka je bila teška. Kad verujete, uspeh će doći", rekao je Tomić, koji nije mogao da kaže ništa o poslednjem napadu Bilija Beron, jer "nije gledao video-snimak".
Tomić je istakao da neće podleći euforiji.
"U košarkaškom poslu za slavlje je dovoljan samo jedan dan. Sve što smo osvojili, moramo sve ponovo da osvojimo. Moramo uvek da radimo. Nisam čovek za euforiju", zaključio je Tomić.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.