Tomaševićeva bronzana u Leiriji

Izvor: B92, 16.Mar.2014, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomaševićeva bronzana u Leiriji

Srpska atletičarka Dragana Tomašević oosvojila je bronzanu medalju u bacanju diska na Zimskom kupu Evrope.

Tomaševićeva je ostvarila rezultat od 59.26 metara, što joj je bilo dovoljno za bronzu.

Zlato je pripalo Francuskinji Melini Rober Mišon rezultatom 64,20 metara, a srebro Nemici Ani Ruh - 63,21 metara. Tomaševićeva je inače i naša rekorderka u ovoj disciplini sa rezultatom 63,63 metara.

Ona je posle takmičenja izjavila da je veoma zadovoljna uspehom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Ovo mi je prvi nastup posle Moskve. Celu zimu dobro sam trenirala, a poslednjih 10 dana bila sam u Leiriji. U takmičenje sam ušla stegnuta, što se i videlo. Prvi hitac sam išla na sigurno, sledeća dva sam gađala u mrežu, a tek u četvrtoj seriji sam ličila na sebe. Zadovoljna sam početkom sezone, u kojoj je glavni cilj Prvenstvo Evrope u Cirihu", izjavila je DraganaTomašević po završetku takmičenja.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.