Tomaš Repka prolazi kroz pakao!

Izvor: Mondo, 20.Feb.2019, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomaš Repka prolazi kroz "pakao"!

Bivši češki fudbaler moraće u zatvor.

Foto: Guliver/Getty images/EuroFootball

Život nekadašnjeg reprezentativca Češke, Tomaša Repke, pretvorio se u "pakao".

Bivši fudbaler Banjika, Sparte, Fiorentine i Vest Hema moraće na služenje zatvorske kazne u trajanju od dve godine!

Prvo je osuđen na 15 meseci zbog prevare, a potom i dodatnih devet zbog vožnje u pojanom stanju. Sud u Pragu je Repki aktivirao uslovnu kaznu i preinačio je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << devet meseci, što znači da će ukupno dve godine provesti u zatvoru.

Ranije su Repkini advokati najavili žalbu na prvu kaznu, a sada će i na drugu.

Na teret nekadašnjem štoperu stavlja se što je jednoj ženi prodao luksuzni automobil, iako nije bio vlasnik istog i tako nelegalno prisvojio novac, a bio je i optužen da je nudio seksualne usluge u ime bivše supruge, bez njenog znanja.

Repka je 2. januara napunio 45 godina. Tokom karijere 46 puta je igrao za reprezentaciju Češke, sa Spartom je četiri puta bio nacionalni prvak, a pre pet godina je završio karijeru.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.