Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2021, 02:36

Tomas Miler se vraća u reprezentaciju Nemačke

Igraće na Prvenstvu Evrope

Tačno mesec dana ostalo je do početka Prvenstva Evrope, a akcije Nemačke da može da se popne na tron skočile su posle vesti da se u državni tim vraća – Tomas Miler.

Četvorostruki prvak sveta nije na nivou kakav se od njega očekuje, malo ko ga ubraja među favorite na završnom turniru, međutim, šanse se drastično povećavaju usled informacije da će selektor Joahim Lev naredne sedmice uvrstiti iskusnog napadača >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Bajerna na spisak reprezentacije. Godinu i posle Milerovog poslednjeg susreta za Pancer diviziju.

Lev će 19. maja saopštiti na kojih 26 igrača računa za EURO, a Bild izveštava da će na njemu sigurno biti 31-godišnji ofanzhivac, dokazan u više uloga. Štaviše, najtiražniji dnevnih u Nemačkoj uverava da je selektor već pozvao Milera i saopštio mu želju da ga vrati pod zastavu, te da je Tomas raspoložen za saradnju sa čovekom koji mu je obeležio reprezentativnu karijeru (100 mečeva, 38 pogodaka).

Doduše, i koji mu je okončao pred kraj 2019, odlukom da posle prvog izdanja Lige nacija više u selekciju ne poziva Tomasa Milera, kao ni defanzivce Džeroma Boatenga i Matsa Humesa. Sve pod obrazloženjem da želi podmlađivanje tima. Kako to baš i nije najsrećnije izvedeno, a pogotovo zbog pritiska javnost, Jogi Lev je rešio da reaguje.

Na kraju krajeva, Miler ga je uverio sjajnom sezonom. Uprkos tome što će u septembru proslaviti 32. rođendan, ove sezone skupio je 44 utakmice, dao 15 i namestio čak 22 gola. To ne može da se igniroše.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.