Tomane za pobedu Zvezde u Subotici

Izvor: Beta, 17.Avg.2019, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomane za pobedu Zvezde u Subotici

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras u Subotici ekipu Spartaka sa 3:2, u utakmici petog kola Super lige Srbije.Zvezda iz četiri odigrane utakmice ima maksimalnih 12 bodova, dok je Spartak upisao drugi poraz i trenutno je osmi na tabeli sa šest bodova. Spartak je poveo u šestom minutu golom Lazara Tufegdžića, izjednačio je Miloš Vulić u 37. minutu, da bi na početku drugog poluvremena, u 49. minutu, Zvezda preokrenula rezultat preko Veljka Simića.Subotički tim je u 80. minutu pogotkom Davida Dundjerskog sa više od 25 metara izjednačio, a pobedu Zvezdi doneo je Tomane pet minuta kasnije. Fudbaleri Čukaričkog su na svom terenu bili bolji od Proletera sa 2:1. Golove za tim sa Banovog brda postigli su Marko Docić u desetom minutu sa penala i Stefan Šapić u 68. minutu, dok je jedini gol za Proleter postigao Aleksa Pejić u 74. minutu.Čukarički iz četiri utakmice ima devet bodova, dok je Proleter ostao na samo dva osvojena boda iz pet mečeva.Lučanska Mladost i Radnički iz Niša odigrali su nerešeno 1:1. Vladimir Radivojević je u 17. minutu doveo Mladost u vodjstvo, dok je bod Radničkom doneo Stefan Mihajlović u 26. minutu.Radnički nakon pet odigranih kola ima deset bodova, a Mladost pet.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Tomane za pobedu Zvezde u Subotici

Izvor: Danas, 17.Avg.2019

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras u Subotici ekipu Spartaka sa 3:2, u utakmici petog kola Super lige Srbije. Članak Tomane za pobedu Zvezde u Subotici se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.