Toliko su dobri! Mesi i Nejmar kao na male goliće! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2016, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toliko su dobri! Mesi i Nejmar kao na male goliće! (VIDEO)

Teško je i pobrojati koliko su čuvara nanizali asovi Barselone

Samo dva minuta ranije Mark-Andre Ter Štegen je skrivio penal, ali Musa Dembele nije iskoristio šansu da sa kreča izjednači rezultat na 1:1. I ekspresna kazna u režiji Lionela Mesija i Nejmara. Majstorija. Stekao se utisak da Barselonini majstori fudbala mogu sami da igraju protiv kompletne odbrane Seltika.

Ovakav gol jednostavno ne sme da se primi u Ligi šampiona. Doduše, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kad igraš protiv asova kakvi su Mesi i Nejmar... Sve je moguće. Pa i da u sedam sekundi njih dvojica izbace iz orbite sedmoricu protivničkih igrača. Kao na malim golićima. Toliko su dobri.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Telegraf pogodio da će Seltik promašiti penal protiv Barselone (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Sep.2016

Telegraf je u Barseloni, na meču 1. kola Lige šampiona između Barse i Seltika...Gosti, autsajderi na ovom meču, imali su sjajnu šansu da izjednače rezultat posle vođstva Katalonaca u režiji Lionela Mesija...Dembelea je oborio Ter Štegen, a za sudiju nije bilo nikakve dileme - penal...Francuz,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.