Tojota u Zvezdi, čekaju se ostali

Izvor: B92, 05.Jul.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tojota u "Zvezdi", čekaju se ostali



Kako saznaje B92, kandidat za predsednika Fudbalskog kluba Crvena zvezda, Dragan Stojković, obavio je uspešne razgovore sa glavnim ljudima Tojote tokom boravka u Japanu. Na sastancima u Nagoji, dogovoreno je da poznati japanski proizvođač automobila postane sponzor bivšeg evropskog i svetskog šampiona.

Stojković je dobio zeleno svetlo i preporuku da se u najskorije vreme sretne sa marketing menadžmentom evropskog predstavništva Tojote u Briselu. O modalitetima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saradnje odlučivaće se nakon Izborne skupštine FK Crvena zvezda, koja je zakazana za sredu, 6. jul.

Pojedini beogradski mediji objavili su informaciju da bi u narednom periodu fudbaleri Crvene zvezde trebalo da nose dresove japanske firme "Mizuno". Ono što je izvesno je da crveno-belima ovog leta ističe ugovor sa "Adidasom".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.