Todorović i Nedović očajni u direktnom duelu, Unikahi visi Kup kralja

Izvor: MozzartSport.com, 30.Dec.2017, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Todorović i Nedović očajni u direktnom duelu, Unikahi visi Kup kralja

Slaba izadnja srpskih reprezentativaca

Samo nekoliko dana posle velike pobede u Tel Avivu, Unikaha je opet razočarala svoje navijače u Endesa ligi i ozbiljno visi za plasman na završni tunir Kupa Kralja. Bilbao je u neizvesnoj utakmici savladao Andalužane 70:67 iako je sredinom poslednjeg kvartala gubio devet poena razlike.

Do kraja polusezone u Endesa ligi su ostala još tri kola, a na završni turnir Kupa kralja ide sedam najbolje plasiranih na polusezoni plus domaćin >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Gran kanrija. Unikaha je trenutno deseta na tabeli sa dve pobede, ali i utakmicom manje od osmoplasirane Andore.

Loš šut za tri poena (6/31), izgubljene lopte u nekim ključnim momentima i očigledan umor su kumovali porazu tima iz Malage u Baskiji. Šermadini je održavao Unikahu u životu, igrao sjajno, ali nije imao pravu pomoć saigrača. Veteran Mumbru i Lusio Redivo koji je bio nepogrešiv u završnici meča su doneli pobedu baskijskom timu.

Srpski reprezentativci Dejan Todorović i Nemanja Nedović su bili među najslabijim pojedincima meča. Todorović za 18 minuta nije upisao ni poen u domaćem timu, a donekle se iskupio sa devet skokova. Nedović je u gostujućem timu upisao sedam poena za 18 minuta, ali uz šut iz igre 2/10, odnosno 1/7 za tri poena. U pobedničkom timu, Mumbru je ubacio 15, a Redivo 14 poena, dok je Šermadini za Unikahu dao 19 poena.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.