Tobdžije rešile da pazare u Napulju

Izvor: Sportske.net, 11.Maj.2018, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tobdžije" rešile da pazare u Napulju

Italijanski mediji saznaju da će Arsenal da aktivira otkupnu klauzulu iz ugovora veziste Napolija.

List 'Corriere del Mezzogiorno" piše da će Arsenal odvesti Pjotra Zjelinskog u prestojećem prelaznom roku.

Repezetnantiac Poljske u ugovoru sa Napolijem ima stavku o otkupnoj klauzuli koja iznosi 65 miliona evra, a "tobdžije" su prema saznanjima gorepomenutog izvora rešile da je aktiviraju.

Napoli pokušava da ubedi Zjelinskog da potpiše novi ugovor bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << otkupne klauzule, nudi mu bolje finansijske uslove i želi da ga sačuva u svojim redovima, ali pitanje je da li to realno ako je Arsenal već "stavio šapu".

Zjelinski ima 24 godine, primarna pozicija mu je ofanzivni vezni, gledaćemo ga na Mundijalu, a legendarni poljski reprezentativac Zbignjev Bonjek je ubeđen da će on biti jedno od otkrovenja u Rusiji.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.