To bi bilo potpuno suludo

Izvor: B92, 31.Dec.2019, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"To bi bilo potpuno suludo"

Trener fudbaler Liverpula Jirgen Klop spušta loptu pred nastavak takmičenja u Premijer ligi.

Nemački stručnjak je svestan velike bodovne prednosti u odnosu na ostale rivale, ali poziva na oprez, pošto ima da se odigra i druga polovina šampionata.

"Svi me pitaju kakva mi je bila 2019. godina. Bila je savršena, ali kod nas se broje sezone, a ne godine. Na pola puta smo do titule, ali imamo još 19 utakmica da odigramo. Ništa nije gotovo", rekao je Klop. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Klop smatra da ne bi bilo pametno u ovom trenutku reći da je takmičenje gotovo i da je Liverpul novi prvak Premijer lige.

"Tako razmišljaju i naši navijači. Ne pada mi na mapet da slavim. Prate nas iz utakmice u utakmicu i idemo korak po korak. Zamislite sad da sedem tu pred vas i kažem to što želite da čujete, da je prvenstvo gotovo. Bilo bi to potpuno suludo...", dodao je Klop.

Liverpul je prvi na tabeli, ima 55 bodova, čak 13 više od Lestera i 14 od Mančester sitija, uz utakmicu manje.

Naredni meč igraju 2. Januara protiv Šefild junajteda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.