Titule za Čakvetadze i Tursunova

Izvor: B92, 30.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Titule za Čakvetadze i Tursunova



Ruskinja Ana Čakvetadze osvojila je titulu na WTA turniru u američkom gradu Stanfordu u Kaliforniji. Čakvetadze, prvi nosilac turnira, u finalu je pobedila Indijku Saniju Mirzu sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2.

Ruskinji je to bila deveta uzastopna pobeda na tvrdoj podlozi, u nizu u kojem je došla do dve uzastopne titule, u Stanfordu i nedelju dana ranije u Sinsinatiju. Titula u Stanfordu je četvrta za Čakvetadze u ovoj sezoni i ukupno šesta. Od početka godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << slavila je i u Hobartu i Hertogenbošu.

Turnir u Stanfordu igran je za nagradni fond od 600.000 dolara.

Na drugoj strani, Rus Dmitrij Tursunov trijumfovao je na ATP turniru u Indijanapolisu, koji je igran za nagradni fond od 525.000 dolara.

Tursunov je kao treći nosilac u finalu pobedio Kanađanina Frenka Dančevića sa 2:0, po setovima 6:4, 7:5.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.