Titula u dublu za Krunić u Sidneju

Izvor: RTS, 12.Jan.2019, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Titula u dublu za Krunić u Sidneju

Srpska teniserka Aleksandra Krunić osvojila je titulu u dublu na turniru u Sidneju, u paru sa Katerinom Siniakovom i tako napravila najbolju uvertiru pred prvi grend slem u sezoni.
Finalni meč protiv Japanke Hozumi i Poljakinje Rosolske igrao se dva dana, odlagan je zbog kiše, a posle velike borbe u drugom setu, Krunić i Siniakova su izašle >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kao pobednice i trijumfovale rezultatom 2:0 (6:1, 7:6).

"Bila je ovo jako pozitivna nedelja koja se završila na najbolji mogući način, titulom. Jako nam je drago smo meč, pre svega psihički, zbog odlaganja, uspele da završimo u našu korist i da izađemo kao pobednice. Bilo je dobro što se meč nije nastavio istog dana kad je i počeo, jer nam je energija padala i postale smo umornije. Danas, već u nastavku bile smo mnogo nervoznije jer smo htele da završimo sve u dva seta, super taj brejk je lutrija i pobeđuje onaj ko ima više sreće i hrabrosti u nekim trenucima", prvi su utisci Aleksandre Krunić po završetku meča.
Titula pred prvi grend slem u sezoni, Australijan open, predstavlja pravi vetar u leđa.
"Baš volim da igram sa Katjom, imamo dobru energiju na terenu i možemo da igramo lep dubl zajedno. Veoma mi znači što u Melburn idem sa titulom i da na taj način počnem borbu na prvom grend slemu u sezoni. To mi daje jako puno dodatnog samopozdanja, jer dubl pomaže da se popravi servis, ritern, neki tehnički udarci. Sa pozitivnim emocijama krećemo za Melburn".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Titula za Aleksandru Krunić

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jan.2019

Prvi ženski reket Srbije, Aleksandra Krunić osvojila je prvu titulu u 2019. godini, istina u dublu. Dugogodišnja Fed kup reprezentativka je u paru sa Čehinjom Katerinom Sinijakovom podigla titulu na WTA turniru u Sidneju, što će joj dobro doći za podizanje samopouzdanja pred početak Australijan...

Nastavak na MozzartSport.com...

Bravo, Aleks: Titula pred Australijan open!

Izvor: Mondo, 12.Jan.2019

Naša teniserka u društvu svetske "Broj 1" u igri parova nije izgubila ni set u Sidneju, odakle će sa peharom otputovati u Melburn na start 107. "ozi" opena...Odlična uvertira za Australijan open!..Aleksandra Krunić (25) i Katerina Sinijakova (22) osvojile su rano jutros u Sidneju titulu u igri parova...

Nastavak na Mondo...

Đoković: Da počnem sezonu na najbolji mogući način

Izvor: RTS, 12.Jan.2019

Za nekoliko dana počinje prvi grend slem u sezoni – Australijan open. Novak Đoković je prvi favorit za osvajanje titule u Melburnu, a srpski teniser ne krije da mu je ovo jedan od omiljenih turnira. . Đoković će se...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.