Titelska simultanka: Popović nadigrao asove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Dec.2010, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Titelska simultanka: Popović nadigrao asove

TITEL -

Šahovski klub "Titel" bio je domaćin jedinstvene simultanke u kojoj je velemajstor Petar Popović igrao sa osvajačima brojnih olimpijskih i svetskih odličja.

Konačni rezultat očekivan – petnaest i po prema pet i po za bivšeg prvaka države - uz devet remija i jedan poraz.

Ljubitelji šaha u Titelu prisustvovali su neobičnom događaju novim prostorijama kluba, kada su za šahovskom tablom sedeli Vasa Mijić, Jovica Elezović i još nekoliko vrhunskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << šahista koji u svojih vitrinama imaju mnoštvo trofeja.

Svi oni učestvovali su u šahovskoj simultanci protiv nekadašnjeg šampiona Jugoslavije Petra Popovića.

Šahovski klub "Titel" osnovan je 1946. godine, a do sada je ugostio bivšeg svetskog prvaka Mihajla Talja, kao i veliki broj naših proslavljenih velemajstora koji su se odazivali pozivu da u tom mestu igraju simultanke.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.