Izvor: FudbalSrbija.net, 10.Sep.2014, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tisa-Donji Srem 1-2

10.09.2014.foto:fkdonjisrem.com
Adorjan – Igralište Tise. Gledalaca: 150. Sudija: Danilo Nikolić (Lovćenac).Strelci: 1:0 Taču u 26, 1:1 Mazalica u 38, 1:2 Marčeta u 60.minutu.
TISA:Tripković, Maslovara, Atila Đeri, Ćalasan, Baštovanov, Tači, Radulović, Nađ, Mandić, Živković, Plavšić. Još su igrali: Bošnjak, Tandari, Vojvodić, Lacko, Milenković, Arpad Đeri, Mišković.
DONJI SREM: Starčević, Jovanović, >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << Ivanov, Šarac, Kremenović, Punoševac, Janković, Obuobi, Mazalica, Tufegdžić, Peličić. Igrali su još: Šegavac, Marčeta, Nebrigić, Stanković, Perić, Gavrilović i Perić.
Koristeći pauzu u domaćem prvenstvu,ekipa Donjeg Srema je gostovala u Adorjanu domaćoj ekipi Tisei slavila minimalnim rezultatom 2-1.Trener Nenad Vanić je na teren izveo kombinovan tim,koji nije najbolje otvorio utakmicu i domaći sastav je prvi stigao do prednosti preko brzonogog Tačua koji je uspeo da pobegne odbrani gostiju i u 28 minutu dovede Tisu u vođstvo.To kao da je „probudilo“ fudbalere u belim dresovima koji su krenuli odlučnije u napade,što donosi rezultat u 38 minutu kada Mazalica poravnava rezultat.
Punoševac u 60 minutu odlično asistira Marčeti koji donosi pobedu Donjem Sremu golom u 60 minutu.
 

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.