Tiranin De Laurentis brine zbog napuljskog noćnog života – Napolitanci se nastanili u hotelu bez tople vode?

Izvor: MozzartSport.com, 15.Apr.2015, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tiranin De Laurentis brine zbog napuljskog noćnog života – Napolitanci se nastanili u hotelu bez tople vode?

Uprkos ubedljivih 3:0 protiv Fjotentine četa Rafe Beniteza nastaviće da živi u klupskom trening centru, iako se ni šef struke ne slaže sa odluom gazde

Kap je prelila čašu kada ga je Lacio izbacio iz italijanskog Kupa. Gazda Aurelio De Laurentis je izgubio strpljenje, rešio da igračima Napolija stavi do znanja da im neće isplaćivati milione za džaba i poslao ih u karantin. I gle – ekipa je reagovala i u nedeljnom ligaškom okršaju deklasirala odličnu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Fjorentinu sa 3:0 za kraj posta od pet utakmica bez pobede u Seriji A.

Ali umesto pomilovanja koje su igrači verovatno očekivali sasvim drugačija reakcija vlasnika Napolija. De Laurentis se samo još više učvrstio u stavu da ekipu treba "držati na uzici" i ostao je pri stavu da će do kraja sezone karantin biti svakodnevica za asove kakvi su Gonzalo Iguain, Gokhan Inler, Dris Mertens i družina.

"Odlučio sam da ekipa do daljeg ide u trening centar. Napulj je grad prepun stvari koji odvlače pažnju, a ovo su vremena u kojima nam je neophodna maksimalna koncetracija. Uspeh mora da bude zasnovan na disciplini", decidan je De Laurentis, iako se stručni štab na čelu sa Rafom Benitezom ne slaže sa autokratskim manirima gazde.

Pre svega jer će se pomalo razmaženi fudbaleri za utakmicu četvrtfinala Lige Evropa sa Volfzburgom sada pripremati u hotelu u kome navodno nema tople vode, u kome kuhinja  povremeno ne radi, pa pojedini igrači izlaze po klopu. Posle pobede nad Fjorentinom su istina dobili jedno veče slobodno, ali već izjutra sačekalo ih je novo razočaranje.

"Kolege se ne slažu i mogu da se ne slažu, ali odluka je na meni", kategorično će De Laurentis, koji kao da je već precrtao Beniteza sa klupe.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.