Tipsarević izgubio od Fiša

Izvor: RTS, 11.Maj.2009, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević izgubio od Fiša

Srpski teniser Janko Tipsarević nije uspeo da se plasira u drugo kolo Masters turnira u Madridu, pošto je u prvom kolu izgubio od Amerikanca Fiša sa 2:0, posle jednog časa i 38 minuta igre.

Rezultat po setovima bio je 7:6 (7:3), 6:4.

Tipsarević je u prvom setu uspeo da parira raspoloženom Amerikancu, uspevši da uvede meč u taj-brejk, ali u tom delu igre Fiš je bio uspešniji i poveo sa 1:0 u setovima.

U nastavku duela američki teniser je odmah napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << brejk i tu prednost nije ispuštao do kraja meča. Fiš će se u drugom kolu sastati sa Špancem Tomijem Robredom.

Srbija ima još dva predstavnika u muškoj konkurenciji Masters turnira u Madridu, ali će treći nosilac Novak Đoković i Viktor Troicki svoje mečeve odigrati u utorak.

Turnir se igra za nagradni fond od 3,7 miliona evra.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.