Tipsarević i Lajović uspešni u Bukureštu

Izvor: Beta, 21.Apr.2015, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević i Lajović uspešni u Bukureštu

BEOGRAD, 21. aprila 2015. (Beta) - Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u drugo kolo turnira u Bukureštu, pošto je u utorak na startu tog turnira pobedio Italijana Tomasa Fabijana sa 2:0, po setovima 6:4, 6:3.

Tipsarević će u drugoj rundi igrati protiv Francuza Žila Simona, koji je bio slobodan u prvom kolu.

Plasman u drugo kolo na turniru u Bukureštu obezbedio je i Dušan Lajović, koji je savladao Estona Jurgena Zopa sa 2:0, po setovima 7:5, 6:1.

Lajović će u drugom kolu igrati protiv češkog tenisera Lukaša Rosola, koji je bio slobodan na startu turnira.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipsarević i Lajović uspešni u Bukureštu

Izvor: RTS, 21.Apr.2015

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u drugo kolo turnira u Bukureštu, pošto je na startu tog turnira pobedio Italijana Tomasa Fabijana sa 2:0, po setovima 6:4, 6:3. . .Njegov protivnik u osmini finala biće Francuz...

Nastavak na RTS...

Bukurešt - Tipsa i Duci u drugom kolu

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2015

Dvojica srpskih tenisera Janko Tipsarević i Dušan Lajović plasirali su se u drugo kolo turnira u Bukureštu pošto su na startu takmičenja slavili rezultatima 2:0...Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u drugo kolo turnira u Bukureštu, pošto je na startu turnira pobedio Italijana Tomasa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.