Tipsarević i Kendrik prošli u drugo kolo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Sep.2009, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević i Kendrik prošli u drugo kolo

NJUJORK - Srpski teniser Janko Tipsarević i Amerikanac Robert Kendrik plasirali su se u drugo kolo dubla na Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku, pošto su na startu turnira savladali Nemca Benjamina Bekera i Rusa Igora Kunjicina sa 6:3, 6:4.

Tipsarević i Kendrik će u drugom kolu igrati protiv boljih iz duela Australijanaca Ešlija Fišera i Džordana Kera sa Amerikancem Radživom Ramom i Južnoafrikancem Rikom de Vestom.

Srpski teniser je juče poražen u prvom kolu singla od Francuza Florana Sere.

Otvoreno prvenstvo SAD igra se za ukupni nagradni fond od 21.600.000 dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janko, za utehu, dobio u dublu

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2009

Tipsarević i domaći igrač Kendrik sigurni na startu. U jednom od prvih mečeva dana, savladali Nemca Bekera i ruskog igrača Kunjicina.

Nastavak na Sportske.net...

Pobeda Tipsarevića i Kendrika u prvom kolu dubla

Izvor: Press, 02.Sep.2009

Srpski teniser Janko Tipsarević i Amerikanac Robert Kendrik plasirali su se danas u drugo kolo dubla na Otvorenom prvenstvu SAD u Njujorku, pošto su na staru turnira savladali Nemca Benjamina Bekera i Rusa Igora Kunjicina sa 6:3, 6:4. Tipsarević i Kendrik će u drugom kolu igrati protiv boljih...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.