Izvor: B92, 22.Maj.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević blizu plasmana na Rolan Garos, Janković ispala

Teniser Srbije i Crne Gore Janko Tipsarević stigao je na korak od glavnog žreba Otvorenog prvenstva Francuske.

On je danas u drugom kolu kvalifikacija pobedio 128. tenisera na ATP listi, Francuza Rudolfa Kadara sa 2:0, po setovima 6:1, 6:2.

Poslednja prepreka Tipsarevića u kvalifikacijama za Rolan Garos biće Španac Galo Blanko, 110. teniser na ATP listi, koji je u drugom kolu bio bolji od Francuza Havijera Pujoa sa 2:0 u setovima.

Sa druge strane, Jelena Janković >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nije uspela da dodje do 3. kola, pošto je izgubila od Rumunke Edine Galovic sa 2:1, po setovima 4:6, 6:0, 4:6. Janković je izgubila prvi set sa 6:4, da bi zatim lako dobila drugi sa ubedljivih 6:0. U odlučujućem setu gubila je sa 5:1, ali je uspela da osvoji dva brejka i stigne na korak od preokreta do 5:4. Medjutim, nije imala dovoljno sreće za preokret, tako da je završila takmičenje na Rolan Garosu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.