Tipsa i Troicki poraženi u dublu!

Izvor: B92, 27.Jun.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsa i Troicki poraženi u dublu!



Srpski dubl par Janko Tipsarević i Viktor Troicki poraženi su u drugom kolu Vimbldona od Nemca Filipa Pečnera i Austrijanca Aleksandra Peje u tri seta, po setovima 6:4, 6:4, 6:4. Pečner i Peja su na sredini svakog seta uspeli da dođu do brejka i tu prednost zadrže do kraja meča. Srpski teniser nisu nijednom uspeli da oduzmu servis protivnicima.

Više o ovom i ostalim mečevima možete pročitati na našem Vimbldon specijalu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eleminisan i dubl Tipsarević - Troicki

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2008

BEOGRAD - Srpski teniseri Janko Tipsarević i Viktor Troicki poraženi su danas od Filipa Pešnera i Aleksandera Peja sa 3:0 u setovima (6:4, 6:4, 6:3) u drugom kolu Vimbldona u konkurenciji dublova...Pešner i Peja će u trećem kolu igrati protiv Kristofera Kasa i Rodžera Vazena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.