Tinejdžeri provalili u kuću Reja Alena samo da vide kako živi košarkaška zvezda

Izvor: Sportal.rs, 15.Avg.2014, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžeri provalili u kuću Reja Alena "samo da vide kako živi košarkaška zvezda"

Doskorašnji košarkaš Majamija Rej Alen (39) doživeo je neprijatnost u četvrtak ujutru jer mu je nekoliko osoba provalilo u kuću u Koral Gejblsu. Sedam tinejdžera od 18 i 19 godina upalo je na posed najboljeg trojkaša u istoriji NBA lige "da bi videli kako živi košarkaška zvezda". Oni su bili na zabavi u obližnjoj kući kada im je sinula ideja da "posete" Alena. Vrata su bila otključana, pa nisu morali da upotrebe silu kako bi ušli u Alenov dom, prenose američki mediji.

Portparol >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << gradske policije Keli Denham otkrila je da su košarkaševa supruga i deca spavali na spratu, a kada su ugledali nepoznate osobe u svom domu, počeli su da vrište, nakon čega su tinejdžeri pobegli, a Alenova životna saputnica pozvala policiju.

Iako su tinejdžeri dugo ispitivani, oni su na kraju pušteni na slobodu jer nije bilo nasilnog upada niti je bilo šta ukradeno.

Bilo kako bilo, Alenova supruga je najavila tužbu protiv ovih mladih ljudi.

(Tekst: Nemanja Banović, foto: Beta/AP/Jacquelyn Martin)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.