Tim potvrdio rastanak sa Musterom

Izvor: B92, 27.Jan.2020, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tim potvrdio rastanak sa Musterom

Dominik Tim se pobedom nad Gaelom Monfisom od 6:2, 6:4, 6:4 plasirao u četvrtfinale Australijan Opena.

Austrijanac je prethodno savladao Adrijana Manarina, Aleksa Bolta i Tejlora Frica, bio je sada bolji i od Francuza, a reklo bi se da je po rezultatu to bio najlakši meč za njega na turniru.

Finalista Rolan Garosa je pre nekoliko nedelja započeo saradnju sa bivšim brojem jedan, sunarodnikom Tomasom Musterom, ali danas je potvrdio su ipak prekinuli saradnju.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />„Ništa se loše nije dogodilo. Rekli smo i pre nego što smo počeli saradnju da ćemo prestati ukoliko ne bude išlo, i tako ćemo i uraditi, to je slučaj. Mislim da je uvek teško, a posebno u fazi karijere u kojoj sam sada, naći nešto savršeno za moj tim. Imao sam samo osećaj da neće ići ako nastavimo rad zajedno i zato smo se razišli. To je sve. Sve je opuštenije nego što mnogi misle“, kaže Tim.

Potom je objasnio zašto je imao takav osećaj, da sa Musterom neće moći da sarađuje.

Imam 26 godina, nisam više najmlađi. Moram da bude pažljiv što se tiče moje karijere sada. Moram da donosim ispravne odluke, imam više iskustva. Ne mogu da objasnim kakav je to osećaj, ali je bio prisutan. Tako sam odlučio i sad nastavljam da radim kao prošle godine jer je išlo veoma dobro“, dodao je Tim.

On je takođe dodao da ne može da kaže ništa više o tome da li bi bilo dobro spojiti ATP Kup i Dejvis kup u jedno takmičenje, jer nije igrao jesenas u Madridu.

"Nisam igrao u Dejvis kupu, tako da ne znam kako je bilo tako. Ali ako postoji opcija da se takmičenja spoje, i ako ATP i ITF mogu da vode zajedno to takmičenje, onda, što da ne? Sjajno je imati te timske događaje, sad, da li će to biti jedan turnir ili dva, videćemo".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.