Tim iz paba? Ma ne, premijerligaš!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2016, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tim iz paba? Ma ne, premijerligaš!

Slika govori za sebe, ovi momci će za sedam dana igrati u najjačem fudbalskom takmičenju na svetu.

Smogli su snage da se našale na svoj račun.

Hal je, blago rečeno, u silnim problemima pred početak sezone u kojoj su posle pobede na Vembliju izborili plasman u Premijer ligu.

Stiv Brus je napustio momke pre par nedelja zbog sukoba sa vlasnicima koji nisu doveli pojačanja. "Tigrovi" su slabiji nego u drugoj ligi, Diame je otišao u Njukals, pozajmljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbaleri su se vratili u svoje klubove, a nije došao niko.

U stvari jeste, Vil Manion iz VImbldona, ali njega planiraju da priključe mladom timu.

Ekipa je bez trenera i sa malim fondon igrača na pripremama u Austriji, ovo je većina ekipe, snimljena na izletu u Alpe tokom slobodnog popodneva.

Do starta je sedam dana, prvi rival je šampion Lester, ovaj tim Hala bi se verovatno borio za opstanak u drugoj ligi, videćemo hoće li vlasnici, porodica Alam odlučiti da dovedu pojačanja, ali nemaju ni trenera.

Navijači će protestvovati na duelu sa "Lisicama", kažu da se gazde ponašaju osvetnički, penzioneri i deca ne mogu da kupe karte po povlašćenim cenama, a i tokom prošle sezone je bilo protesta.

Slika dovoljno govori, ovo je premijerligaš, nedelju dana pred početak sezone!

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.