Tim Veljka Paunovića ima novog sponzora

Izvor: Mondo, 25.Jan.2019, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tim Veljka Paunovića ima novog sponzora

Čikago Fajersi i Motorola zvanično objavili početak saradnje!

Čikago Fajers je i zvanično objavio saradnju sa kompanijom Motorola, kao oficijelnim sponzorom dresa ovog fudbalskog kluba. Sponzorstvo, potpisano za naredne tri godine podrazumeva da će logo kompanije Motorola biti vidljivo istaknut na majicama u svim mečevima, koje Fajers bude igrao, kao i na odeći za trening.

Pročitajte i ovo: Vraća nam se Motorola RAZR, imaće savitljiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ekran!

Čikago Fajers u svojim redovima okuplja neke od najizvrsnijih evropskih fudbalera, kao što su Bastijan Švajnštajger i Nemanja Nikolić. Trener kluba je Veljko Paunović, a Čikago Fajersi se takmiče u MLS ligi (Major League Soccer) - koja predstavlja najviši nivo profesionalne sportske lige u Sjedinjenim Američkim Državama i okuplja 24 profesionalna tima (21 tim iz SAD-a i tri iz Kanade).

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.