Izvor: MozzartSport.com, 20.Jun.2021, 15:27

Tijeri Anri i dalje skida paučinu, De Brujne se žali: Ubija nas, a sutra igramo (VIDEO)

Francuz podsetio na nekadašnje golgeterske dane

Sigurno koračaju reprezentativci Belgije Evropskim prvenstvom. Poslednje kolo grupne faze i duel sa Finskom dočekuju s maksimalnih šest bodova, pošto su savladali Rusiju 3:0, pa Dansku 2:1.

Izvesno je da će u osminu finala, a zbog situacija u drugim grupama još je rano prognozirati s kim će se tamo sastati. Zna se samo da će u slučaju da budu prvi igrati protiv trećeplasiranog iz grupe A, D, E ili F, a ako kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << slučajem kiksnu protiv Finske, pa ih Rusi preteknu, onda će na drugog iz Grupe A (Italija, Vels ili Švajcarska).

KVOTE ZA MEČEVE EVROPSKOG PRVENSTVA

Svakako, po dosad viđenom, Belgijanci bi mogli daleko da doguraju ove godine.

Imaju igrače koji znaju kako se osvajaju trofeji, imaju samopouzdanje, mada, posle poslednjeg treninga malo im ga je poljuljao slavni Tjeri Anri.

Naime, nekadašnji golgeter potvrdio je da je klasa večna. Majstorski je izveo slobodnjak i poslao loptu u same rašlje, a najbolji fudbaler Belgije, Kevin De Brujne, šaljivo je prokemtarisaopogodak pomoćnog trenera u stručnom štabu Roberta Martineza.

"Vežbali smo to pola sata i dali svega nekoliko golova, a onda je on zategao svoju levicu i ubio nas. A, imamo utakmicu sutra... Čovek se povukao pre deset godina, a ubio je u pojam celu državu. Može li da uđe sutra", ironičan je bio De Brujne.

Class is permanent. 🤩 #DEVILTIME #EURO2020 pic.twitter.com/6PO27JGEVV

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Bella Italia! Niko do sada nije pokazao više, neka drhte Austrijanci i Ukrajinci

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jun.2021

Azuri savladali i Vels bez primljenog gola..Koga god Roberto Mančini pošalje na teren, Italija igra dobro i lepo. A nije baš bio čest slučaj u istoriji fudbala da su Azuri obraćali pažnju na estetske detalje u igri.. Više ih je zanimalo da pobeđuju i osvajaju...Italijani su danas sa pola gasa...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.