Tibodo: Verujem u ovaj tim

Izvor: MVP.rs, 27.Sep.2016, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tibodo: Verujem u ovaj tim

Novi trener Timbervulvsa je pričao sa medijima tokom predstavljanja tima za novu sezonu.

Velike promene su se dogodile tokom leta u ekipi Minesote Timbervulvs. Franšiza je doživela veliki udarac kada je, nakon teške bolesti, preminuo Flip Sanders. Ekipu je tokom leta preuzeo Tom Tibodo, koji je zamenio Sema Mičela, a kraj karijere je nedavno najavio i Kevin Garnet. Takođe, celu narednu sezonu će propustiti i Nikola Peković.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << čini se da su pred ekipom iz Mineapolisa bolji dani, a novi trener veruje u svoj tim:

"Prethodne sezone smo bili daleko od plej-ofa. Bili smo 12. ekipa po učinku u napadu, a 27. defanzivno. Cilj je da budemo u 10 najboljih u oba parametra. Moramo da radimo na mnogo stvari, ali verujem u ovaj tim i mislim da imamo odlično jezgro. Bitno je da naporno radimo iz dana u dan i verujem da će rezultati biti vidljivi", izjavio je Tibodo.

Glavno oružje ekipe u novoj sezoni biće Karl-Entoni Tauns, a veća uloga očekuje i Nemanju Bjelicu. Izjavu krilnog košarkaša koju je dao novinarima pročitajte OVDE.

(foto: Chris Sweda, Chicago Tribune)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.