Ti tu, on tu i to je koš – neverovatni Nikola Jokić VIDEO

Izvor: B92, 19.Avg.2022, 22:34

"Ti tu, on tu i to je koš" – neverovatni Nikola Jokić VIDEO

Nikola Jokić odigrao je fenomenalnu četvrtu četvrtinu u pobedi Srbije protiv Italije na prijateljskoj utakmici u Hamburgu.

Jokić je svojim asistencijama i koševima vratio Srbiju u egal, a potom je i doneo prevagu za pobedu "orlova" na turniru u Nemačkoj.

Posebno se istakao u najvažnijem napadu na utakmici, na 30 sekundi do kraja, kada je pokazao Nikoli Kaliniću gde da se postavi kako bi mu asistirao za lagana dva poena.

Jokić je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odigrao "pik-end-rol" sa Micićem i potom je iz reketa asistirao Kaliniću koji se nalazio pod košem. Kalinić se dobro snašao i poentirao, posle čega je rezultat na semaforu iznosio 88:85.

Srbija je ovim pogotkom došla u odličnu poziciju za pobedu, koju je na kraju i ostvarila.

Inače, Jokić je pre ove asistencije postigao važna dva poena, još važniju trojku, a i tri puta je sjajno asistirao saigračima – Jaramazu i Marinkoviću.

Od 25 poena u četvrtoj četvrtini, Jokić je direktno učestvovao u 20, što je samo potvrda o kakvom se košarkašu radi – najboljem na svetu u poslednje dve godine.

Srbija će u finalu Superkupa u Hamburgu igrati protiv Nemačke u subotu u 18.30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.