Ti-Mek u bolnici zbog povrede leđa

Izvor: B92, 10.Jan.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ti-Mek u bolnici zbog povrede leđa



Najbolji košarkaš Hjuston Rokitsa Trejsi MekGrejdi smešten je u bolnicu u tom teksaškom gradu, pošto je prilikom jednog pada u nedeljnom duelu sa Denverom obnovio povredu leđa.

MekGrejdi je povredu obnovio posle promašenog šuta na isteku poluvremena, a ranije ove sezone propustio je osam mečeva zbog grčeva u leđima (najpre tri, a desetak dana kasnije još pet).

Vlasnik kluba Lesli Aleksander izjavio je da lekari ne veruju da će MekGrejdi ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << puta morati da odsustvuje toliko dugo.

Izostanak MekGrejdija, koji igra na spoljnim pozicijama, predstvalja novu teškoću sa tim Džefa Van Gandija. Rokitsi su suočeni sa izostankom Jao Minga, koji je zobg operacije prsta na nozi propustio svih deset mečeva kluba posle 17. decembra.

U osam mečeva koje Ti-Mek nije igrao za klub Rokitsi su imali skor 0-8, bez Minga taj skor je 3-7 (poraz od Denvera usledio pošto Trejsi nije igrao u drugom poluvremenu), a sa obe zvezde u timu 9-5.

Hjuston zbog povreda ključnih igrača ima skor 12-20, zauzima poslednje mesto u diviziji Jugozapad i pretposlednje među 15 timova na Zapadu. Tim rangiran na poslednjem mestu koje vodi u plej of iz Zapadne konferencije ima skor 17-16 (poravnati Golden Stejt i Lejkersi).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.