Težak poraz Vojvodine, Liga Evrope sad je veoma daleko...

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2016, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak poraz Vojvodine, Liga Evrope sad je veoma daleko...

Fudbaleri Vojvodine već posle prvog meča, i to na svom terenu, nalaze se pred eliminacijom iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ekipa Nenada Lalatovića večeras nije uspela da nastavi seriju odličnih rezultata na evropskoj sceni ovoga leta, pošto je u prvom meču plej-of faze takmičenja na svom ''Karađorđu'' ubedljivo poražena od holandskog AZ Alkmara rezultatom 3:0.

Možda bi sve bilo drugačije da je Dejan Meleg već u šestom minutu iskoristio odličnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << priliku posle kiksa odbrane gostiju, ali je sa dvadesetak metara poslao loptu tik iznad prečke.

Imala je Vojvodina i odličnu podršku sa tribina, ali ništa to nije vredelo, pošto je u 32. minutu Vujtens odlično reagovao na centaršut sa leve strane i udarcem glavom poslao loptu u mrežu.

Imao je i Siniša Babić tokom prvog poluvremena odličnu priliku za Vojvodinu, nije je iskoristio, kada je iskosa sa desne strane poslao loptu pored stative, a novi šok za Novosađane usledio je u poslednjim trenucima prvog poluvremena, kada je ''sevnula'' brza kontra gostiju, Frajdej je izbio sam ispred Kordića i rutinski ga savladao - 0:2.

Golove iz prvog poluvremena pogledajte OVDE.

Nije uspela Vojvodina da se od ovog šoka oporavi u nastavku, a tačku na ovaj meč stavio je Vujters svojim drugim golom, ovog puta iz slobodnog udarca sa oko 25 metara u 80. minutu, za konačnih 0:3. Što bi se reklo, ''skinuo je paučinu'', Kordić se nije ni pomerio.



Ogromna prednost za holandski tim, ali Vojvodina će svakako imati obavezu da se što bolje predstavi i u revanšu. Pa, šta bude na kraju...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.