Težak poraz Šumadinki u Beočinu

Izvor: KGsport.info, 24.Feb.2018, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak poraz Šumadinki u Beočinu

Košarkašice Šumadije pretrpele su još jedan ubedljiv poraz u Prvoj ženskoj ligi Srbije. Šumadinke su večeras izgubile na gostovanju ekipi Beočina sa 49:108 (12:26, 14:36, 8:18, 15:28) u meču 19. kola.
Ekipa trenera Nikolića ponovo je imala mnogo problema na obe strane terena. Šumadinke su imale jako slab procenat šuta iz igre (15/63), što je uz skakačku inferiornost kumovalo visokom porazu večeras. Pitanje pobednika bilo je rešeno već na kraju prvog poluvremena, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << su domaće imale vođstvo od 62:26.
Irena Mitrović je sa 28 poena i 12 skokova bila najefikasnija u pobedničkom timu, a dvocifrene su bile još i Jovana Adamović sa 16 poena (10 skokova), Tamara Jovančević sa 14 poena i isto toliko skokova i Nikolina Vitomir sa 10 poena.
U ekipi Šumadije sve se kao po običaju vrtelo oko Natalije Spaić, koja je utakmicu završila sa 25 poena, ali sa prilično skromnim procentima šuta iz igre (6/29) i pet izgubljenih lopti.
U narednom kolu Kragujevčanke će ugostiti ekipu Šapca.
Foto: Sportuzivo.tv Screenshot

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Poraz košarkaša Dunava: Bodovi otišli u Žitište

Izvor: 025info.rs, 25.Feb.2018, 10:22

Porazom od „Svetog Đorđa“ iz Žitišta na svom parketu košarkaši „Dunava“ i gubitkom ovih značajnih bodova doveli u pitanje opstanak u ligi. Iako trener Šuput nije mogao da računa na sve igrače u ovoj utakmici, to nije opravdanje za poraz u kojem su Apatinci prikazali borbenu i kolektivnu...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.