Težak poraz Drulovićevih omladinaca, Rusi lako sa orlićima

Izvor: Blic, 24.Apr.2013, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak poraz Drulovićevih omladinaca, Rusi lako sa "orlićima"

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije je pod vođstvom Ljubinka Drulovića ubedljivo izgubila od Rusije, sa 3:0, na početku turnira u Portugalu.

Golove za Ruse postigli su Efsejev u 8. i 29. minutu, te Seredin u sudijskoj nadoknadi utakmice.

Za "orliće" su igrali Rajković, Savić, Karanfilovski, Veljković, Filipović, Krstić, Ješić, Radaković, Savićević, Gavržić i Ožegović, a šansu su u drugom poluvremenu dobili Milinković-Savić, Simić, Vojvodić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Meleg, Nenadović i Stojanović.

U drugom kolu turnira, u četvrtak od 18 časova, naši omladinci će igrati protiv Gruzije koja je u uvodnoj rundi nadmetanja izgubila od Portugala sa 2:0.

Bolji utisak mlađih omladinaca

Ekipa Veljka Paunovića, sastavljena od igrača do 18 godina starosti, savladala je golom Jokića sa 1:0 vršnjake iz Danske u prvom od dva prijateljska meča. Isti rivali igraće i u četvrtak, od 12:30.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.