Težak debakl u evropskim kvalifikacijama – 10:0

Izvor: B92, 01.Avg.2023, 20:14

Težak debakl u evropskim kvalifikacijama – 10:0

Fudbaleri Valmijera iz Letonije deklasirali su Tre Pene iz San Marina ukupnim rezultatom 10:0 u dvomeču kvalifikacija za Ligu konferencija.

Nakon što je u prvom meču bilo 3:0 za tim iz Rige, u revanšu na stadionu "Skonto" bilo je čak 7:0.

Već u 12. minutu bilo je 4:0, a golove su redom davali Tonjiševc, autogol Gridetija, Vajps, Kajramani.

Do kraja susreta viđena su još tri gola u drugom poluvremenu, a dali su ih Tonjiševs, Endoje i Jaunzems. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Valmijera u narednom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije čeka boljeh iz duela Partizani (Albanija) – Atletik Eskaldes (Andora).

U prvom meču u Andori bilo je 1:0 za albanski tim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKVA DEMONSTRACIJA SILE: Letonci postigli 10 golova protiv nejake ekipe iz San Marina! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 01.Avg.2023

Nisu mogli da se zaustave Valmijera iz Letonije impresivno je deklasirala ekipu Tre Pene iz San Marina ukupnim rezultatom 10:0 u dvomeču kvalifikacija za Ligu konferencija. Nakon što je Valmijera već slavila sa 3:0 u prvom meču, u revanšu odigranom na stadionu „Skonto“ u Rigi, dominacija ovog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.