Teža povreda Kaće Tomašević, selektor pozvao zamenu

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2018, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teža povreda Kaće Tomašević, selektor pozvao zamenu

Rukometni savez Srbije potvrdio je da je Katarina Tomašević doživela težu povredu na meču sa Crnom Gorom i otkrio ko će joj biti zamena u duelu sa Francuskom.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije izgubila je u ponedeljak utakmicu sa Crnom Gorom ali i prvog golmana Katarinu Tomašević.

Kaća Tomašević je prilikom jedne od intervencija u prvom poluvremenu povredila koleno i odmah je bilo jasno da se radi o ozbiljnoj povredi.

Večeras je iz tabora >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << državnog tima stigla potvrda da je Tomaševićeva završila takmičenje i da će je na meču sa Francuskom menjati debitantkinja na velikim takmičenjima.

Selektor Ljubomir Obradović napravio je promenu u sastavu i za meč sa Francuskom pozvao Marinu Pantić.

Marina brani za francuski Avr, a sutra će upisati debi u državnom timu na velikim takmičenjima.

Utakmica Srbija - Francuska igra se u sredu od 21 čas.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Katarina završila sezonu, debituje Marina

Izvor: Mondo, 12.Dec.2018, 09:02

Prvi golman ženske rukometne reprezentacije Srbije Katarina Tomašević doživela je težu povredu, a na meču protiv Francuske na EP šansu će dobiti Marina Pantić...Rukometašice Srbije doživele su veliki peh na meču protiv Crne Gore na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, nakon što se prvi golman...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.